Talk: John Fleetwood (video)
2 okt 2020  kl. 17:30-18:30

Eric Gyamfi, fra serien A certain bed, 2017. Pressefoto.

I forbindelse med fotobogsudstillingen Intimacy and Resistance, en intergenerationel dialog om fotobøger fra Sydafrika med tilføjelser fra det Subsahariske Afrika, vil den sydafrikanske kurator John Fleetwood holde et videooplæg, der vises i Galleri Image.

Kan vi gentænke fotobogen i Sydafrika og Afrika som et led i en dekoloniserende process? Kan fotobogen som koncept udformes anderledes og have et andet formål? Hvordan kan fotobøger hjælpe os med at forstå vores verden i en tid, hvor vores begreb om intimitet reguleres og omstruktureres på grund af COVID-19 pandemien, og hvor sociale forhold fremhæves af den efterfølgende økonomiske og sociale krise? Dette er bare nogle af de spørgsmål der diskuteres.

Oplægget vil blandt andet omhandle bøger af Ernest Cole, David Goldblatt, Drum, Lebohang Kganye, Zanele Muholi, Jansen van Staden og Eric Gyamfi.

Udstillingen og oplægget er begge en del af Photobook Week Aarhus, en fotobogsfestival der foregår sideløbende med Art Weekend Aarhus.

Udstillingen, som er kurateret af John Fleetwood, kan opleves på Galleri Image under hele festivalen fra d. 1.-4. oktober.

Bemærk: der er pt ikke flere ledige pladser. 

Kilde: Galleri Image

Galleri Image

Vestergade 29
8000 Aarhus C

Tir-søn 13-17

Gratis entré

Kontakt

+45 86202429

Talk: John Fleetwood (video)
2 okt 2020  kl. 17:30-18:30

Del

'Talk: John Fleetwood (video)'

Facebook