Event: The char can fly everything
1 okt 2020  kl. 15-17

Første Torsdag overtages i denne måned af BITCH – en parasitkunsthal med rødder i både den digitale og fysiske verden. BITCH er en stationær computer, som huser små fysiske udstillinger i sit glaskabinet og driver en online udstillingsplatform, som denne torsdag kan opleves på kunsthalaarhus.dk

BITCH er samtidig en bitcoinminer, som udnytter strømmen fra de steder, hvor den udstilles til at udvinde kryptovaluta.

Foto: Malthe Stadsgaard og Mathias R. Andersen.

Den digitale udstillingsplatform er et online computerspil, som konstrueres til det sted BITCH udstilles, hvor gæster kan se værker, udforske området og chatte sammen. BITCH præsenterer i denne omgang udstillingen “The char can fly everything” – en udstilling om kryptovaluta, droner og digitale items i computerspil af skaberne bag BITCH Malthe Stadsgaard og Mathias R. Andersen.

Computerspilsudstillingen finder sted i en digital version af Aarhus, hvor kunsthallen har fået ret markant tilbygning med hotellet fra det legendariske Habbo Hotel, som er et virtuelt spilunivers fra 00’erne. Kunstnerne Sophia Ioannou Gjerding, Mark Tholander, Aske Thiberg, Malthe Stadsgaard og William A. Valentin har lavet karakterer, man kan styre som besøgende.

Kilde: Kunsthal Aarhus

Kunsthal Aarhus

J.M. Mørks Gade 13
8000 Aarhus C

Tir-søn 11-17
Ons 11-20

Gratis entré

Kontakt

+45 86206050

Event: The char can fly everything
1 okt 2020  kl. 15-17

Del

'Event: The char can fly everything'

Facebook