Brændende kærlighed
2 okt 202025 okt 2020

En udstilling af Anna Elisabeth Dupont Hansen, Mikkel Carlsen og Mikkel Høgh Kaldal.

Tiden står aldrig stille, den er flygtig og foranderlig, men den kan fanges i illustrationer af tidens gang – rust, sedimentlag i naturen, erosion af kysterne, svindende land, ældning og forædling af systemer, teknologier, af vores ideer og af vores kroppe. Men giver vores kroppe efter for tidens gang, og kan vi overhovedet stole på de oplevelser, vi får gennem kroppen?

Pressefoto.

Fantomsmerter er en reel ting, men hvis vi kan føle smerte i lemmer, der ikke længere er en del af kroppen, hvad føler vi så med? Føler vi gennem minderne og vores tidligere oplevelser med den ’hele’ krop? Og lever vores ideer, oplevelser og tanker videre efter kroppens forfald?

Brændende kærlighed er en udstilling, der kræser om tiden i og udenfor kroppen. Med hver sin tilgang arbejder de tre kunstnere Anna Elisabeth Dupont Hansen, Mikkel Carlsen og Mikkel Høgh Kaldal med temaerne tid og krop.

Brændende kærlighed giver, ligesom den klassiske danske ret, det dystre og trivielle et optimistisk løft. Den ved godt, at den er lille og brun, men den tror på potentialet i tro håb og kærlighed – til kroppen, til mennesket, teknologien og håndværket.

Kilde: KH7smallspace

Brændende kærlighed
2 okt 202025 okt 2020

Del

'Brændende kærlighed'

Facebook