Paneldebat: Aarhus Kommunes Billedkunstudvalg
2 okt 2020  kl. 14:30-15:30

Som optakt til Art Weekend Aarhus har styregruppen bag festivalen inviteret Aarhus Kommunes Billedkunstudvalg til at give et indblik i de politiske manøvrerum for billedkunsten i kommunen. Udvalget rådgiver Aarhus Kommune i spørgsmål vedrørende billedkunst.

Billedkunstudvalget. Pressefoto.

Hvilke opgaver bruger kommunen udvalget til, og hvilke planer har de for billedkunsten i kommunen? Hvordan forholder Aarhus Kommune sig eksempelvis til mangfoldighed (køn, etnicitet og alder), til genrer og steder at bruge kunst?

Vi spørger udvalget, om de kan se nye muligheder for billedkunstneriske opgaver og om de oplever for meget bureaukrati og/eller silo-tænkning?

Hør udvalget fortælle og vær med til at diskutere, hvor billedkunsten er på vej hen, og hvordan vi som billedkunstmiljø kan være med til at pege på til nye måder og områder, hvor Aarhus Kommune kan bruge både udvalget og kunsten.

De tre udvalgsmedlemmer er valgt for en periode på fire år. Det siddende udvalg består af billedkunstnerne Katja Bjørn (udvalgsformand), Ditte Lyngkjær Pedersen og Else Ploug Isaksen, der også sidder i Aarhus Kommunes Kunstråd.

Bemærk venligst, at der er påbud om brug af mundbind ved al færdsel i Kunsthallens caféområde.

Kunsthal Aarhus

J.M. Mørks Gade 13
8000 Aarhus C

Tir-søn 11-17
Ons 11-20

Gratis entré

Kontakt

+45 86206050

Paneldebat: Aarhus Kommunes Billedkunstudvalg
2 okt 2020  kl. 14:30-15:30

Del

'Paneldebat: Aarhus Kommunes Billedkunstudvalg'

Facebook