Workshop: Rrooaarr
3 okt 2020  kl. 11-13

Kunst, skrift og sansning – en workshop, der tager udgangspunkt i værket Rrrooarr og breder sig langsomt tættere på og ud i de allerfjerneste og uventede afkroge af værket.

Pressefoto.

Vi går på opdagelse i værket gennem brug af skrift og deltagerne guides ind i værket på måder, hvor det sansede og det reflekterende åbner til værket på nye og overraskende måder.

Der er åbent for alle uanset kendskab til kunst eller skrivefærdigheder.

Facilitator: Sofie Kragh-Müller har udviklet tilgangen i samarbejde med Statens Museum for Kunst og arbejder lige nu med kunst- og skrivefællesskabet VI på SMK. Hun er til daglig skønlitterær forfatter med flere arbejds- og rejselegater bag sig, arbejder tværæstetisk med musik og teater, og leder desuden Forfatterskolen PS! for psykisk sårbare.

Bemærk: der er desværre ikke flere ledige pladser.

Grundet Covid-19 er der et begrænset antal pladser til dette event. Book derfor (gratis) billet i god tid, hvis du vil være sikret adgang. Billetter fremvises i døren senest 15 minutter før eventets start. Er billetten IKKE indløst 15 minutter før start frigives pladsen til andre besøgende efter først til mølle-princippet. Det er publikums eget ansvar at indløse billetten i tide.

Da antallet af billetter er begrænset, opfordrer vi publikum til at vise hensyn, og kun booke billetter til de events, de rent faktisk påtænker at besøge, så der er pladser nok til alle!

Der er naturligvis stadig fri adgang for besøgende uden billet, såfremt alle billetter ikke er blevet booket – Adgang følger i dette tilfælde først til mølle-princippet.

se! udstillings- og projektrum

Hendrik Pontoppidans Gade 34 B
8000 Aarhus C

Åbningstider
3. oktober kl 14 - 17
4. oktober kl 14 - 17
16. oktober kl 14 - 17
17. oktober kl 14 - 17
18. oktober kl 14 - 17
+ Efter aftale

Kontakt

+45 29726535

Workshop: Rrooaarr
3 okt 2020  kl. 11-13

Del

'Workshop: Rrooaarr'

Facebook