Talk: Katrine Dirckinck-Holmfeld
3 okt 2020  kl. 14:30-15:30

Katrine Dirckinck-Holmfeld er som billedkunstner p.t. igang med et praksisbaseret forskningsprojekt Entangled Archives.

Katrine Dirckinck-Holmfelds kunstneriske praksis og forskning centrerer sig omkring det digitale billedes materialitet, affekt og temporalitet – ofte i samarbejde med forskellige sociale fælleskaber. Hendes aktuelle postdoc-projekt Entangled Archives omhandler Danmarks koloniale arkiver fra Ghana, US Virgin Islands og Grønland med udgangspunkt i Charlottenborgs koloniale historie.

Foto: Jesper Ludvigsen.

Få et indblik i Kathrine Dirckinck-Holmfelds projekt, og hør om det skaber en anden form for viden, når en kunstner bedriver forskning.

Talken er arrangeret af kunsten.wp.stage.ng.peytz.dk. På kunsten.wp.stage.ng.peytz.dk kan man følge med i temaserien Praksisbaserede kunstforskere, som omhandler den, i dansk sammenhæng forholdsvis nye, disciplin, hvor kunstnere forsker med afsæt i deres kunstneriske praksis. Læs mere her.

Læs også om et af Katrine Dirckinck-Holmfeld tidligere projekter, Zamakan (TimeSpace) og hør om hendes engagement i etableringen af mødestedet og kunstrummet Sorte Firkant i København. Læs artiklen: Et kultur- og modstandsarkiv.

Bemærk venligst, at der er påbud om brug af mundbind ved al færdsel i Kunsthallens caféområde.

Kunsthal Aarhus

J.M. Mørks Gade 13
8000 Aarhus C

Tir-søn 11-17
Ons 11-20

Gratis entré

Kontakt

+45 86206050

Talk: Katrine Dirckinck-Holmfeld
3 okt 2020  kl. 14:30-15:30

Del

'Talk: Katrine Dirckinck-Holmfeld'

Facebook