TRACING THE TRACKS /// WorkAffair
24 sep 20203 okt 2020

Rum46 præsenterer nummer tre i rækken af TRACING THE TRACKS udstillinger med nye værker og tekstproduktioner, der reflekterer det nuværende perspektiv på temaet WorkAffair – et projekt, som startede i rum46 i 2007.

Udstillingen består af værker af Lise Skou [DK] , Ailie Rutherford [GB], Kuba Szreder [PL], Bankleer [DE] og Julita Wójcik [PL].

Pressefoto.

TRACING THE TRACKS markerer rum46’s 25 års jubilæum som udstillingsrum med en række af udstillinger i 2020. På baggrund af fem foregående rum46 projekter tillægges en tematisk inspiration og historisk guidet ramme for 25 kunstnere i fem udstillinger.

Denne udstilling er den tredje i serien og tager udgangspunkt i rum46’s arkiv med langsigtede udstillingsprojekter. Her findes temaer, der til stadighed er relevante – og derfor vigtige at diskutere, kommentere og reflektere i et fremadskuende perspektiv.

Rum46’s historie og arkiv indeholder en lang liste over sociale og politiske engagerede tematiske udstillingsprojekter, hvor temaer som gæstfrihed, solidaritet, demokrati, alternative økonomier, arbejdsforhold, hvordan vi kommunikerer i det offentlige rum og forestillede fremtider har været på dagsordenen gennem årene.

Sammen med kurator Agnieszka Wolodzko (PL) inviteres kunstnere og forfattere, der har deltaget i nogle af de tidligere projekter – og nye kunstnere og forfattere til at gå på opdagelse i og “spore spor” fra rum46s arkiv og historie.

“Vi vil se tilbage for at komme videre – ind i det nye årti”.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og Aarhus Kommune.

rum46

Studsgade 46
8000 Aarhus C

Tor-fre 14-17

Gratis entré

Kontakt

+45 86208625

TRACING THE TRACKS /// WorkAffair
24 sep 20203 okt 2020

Del

'TRACING THE TRACKS /// WorkAffair'

Facebook